ONZE DIENSTVERLENING

CONSULTANCY VOOR SCHEPEN EN JACHTEN

Hamarcon biedt hoge kwaliteit en kostenbesparende consultancy aan. Wij hebben een breed scala aan adviesdiensten voor een direct consult of de volledige begeleiding bij de uitvoering van een nieuwbouwproject. Met onze ruime ervaring op het gebied van schepen werken wij alle berekeningen uit en geven advies voor een nieuwbouw- of verbouwingsproject. We stellen voor u een volledig adviespakket op.
Zo kunnen wij u helpen bij de o
ntwikkeling van management systemen conform normen/codes; ISO 9001:2015, ISM Code, ISPS Code, VCA.  Ontwikkeling van diverse handboeken benodigd voor het classificeren van schepen; SEEMP, Ballast Water Management Plan (BWMP), SOPEP Manual en Type Rating Training Manual. Uitvoeren en/of toetsen van de Risico Inventarisatie & Evaluatie door een gecertificeerd Arbo Kerndeskundige (HVK) met ervaring in de scheepvaartindustrie. En het uitvoeren van: (Interne) audits door een Lead auditor ISO 9001:2015 & auditor ISM/ISPS/MLC, Risk Assessments en Job Hazards Analysis.

DELIVERY

Hamarcon BV levert wereldwijd jachten en schepen voor een goede prijs en op een professionele en veilige manier. Of het nu gaat om een commercieel schip of een privé jacht. Wij bieden technische begeleiding vóór en tijdens de levering. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor ondersteuning bij technische problemen. Wij gaan zorgvuldig en net om met de motoren van uw schip of jacht. We hebben de technische kennis om uw jacht of schip te leveren in uitstekende conditie naar de bestemming van uw keuze.

REFIT

Hamarcon is in staat alle refits op verschillende soorten schepen en apparatuur uit te voeren. Schepen zijn zeer waardevol en hebben speciale zorg nodig om ze onder alle omstandigheden functioneel te laten zijn. Dit is vooral te wijten aan de barre omstandigheden waar schepen aan worden onderworpen. Complexe refits worden regelmatig uitgevoerd op een verscheidenheid van schepen en jachten. 

SCHEPEN EN JACHTEN TE KOOP

Hamarcon kan u helpen en adviseren bij de aankoop en verkoop van schepen en jachten. Wij weten wat er op de markt is en wat het beste past bij wat u nodig heeft. Ook kunnen we de waarde van uw schip bepalen en zorgen dat deze door de juiste partij wordt verkocht. 

NIEUWBOUW SCHEPEN EN JACHTEN

Hamarcon is in staat het hele nieuwbouwproject van ontwerp tot oplevering te begeleiden. Wij geven advies en leveren gedetailleerde ontwerpen voor nieuwbouw van schepen en jachten. De nadruk ligt op industriële schepen zoals sleepboten, multipurpose vessels, multipurpose pontons en zeegaande motorjachten. Het hele bouwproces van engineering tot de levering, wordt gecontroleerd door Hamarcon.

TECHNISCHE SERVICE 

Voor verschillende schepen kunnen wij technische service verlenen. Wij werken samen met ervaren teams en met hoge kwaliteit inspecteurs. Dit is noodzakelijk vanwege de technische voorwaarden van het onderhoud en de ontwikkeling van schepen. Ook werkt Hamarcon nauw samen met haar leveranciers en partners. Hierdoor hebben wij toegang tot aanvullende kennis of ervaring die nodig kan zijn. Ook kunnen wij u van dienst zijn bij een kort bezoek aan een drydock of voor een eenvoudige scrub en een nieuwe anti-fouling. Of voor een uitgebreide refit van een marineschip of jacht. Hamarcon behoort tot de beste adressen voor het verstrekken van elke vorm van dienstverlening.

Wij helpen klanten hun doel te bereiken met onze uitgebreide dienstverlening.

Neem contact met ons op